За идеята – цинична поезия за всеки

Putka.net – Наслада за душата и на кура главата

Идеята на Putka.net – да Ви накара да се усмихнете. Насочен е към непрекъснато разширяваща се колекция от цинична поезия, аудио и видео, любопитни факти и др.

Ако циничната поезия е Ваша силна страна и търсите поле за изява – това е правилното място! Изпратете Вашите произведения и те ще бъдат публикувани веднага.

Има ни вече и във фейсбук – заповядайте и там!

В момента в този сайт има 280 стихотворения.
Последно добавено: Членът и черния дроб

В раздела на Поета-циник5 стихотворения.

Имаме нов автор – Куротрошачката.

Путка! Това е онази част на жената, за която всеки малък девственик мечтае. Всеки тинейджър иска да я докосне, да я потърка, да я оближе, да си вкара твърдото пишле вътре. Разбира се тя е сериозна цел и за всеки хетеросексуален мъж, защото всеки иска да пъхне своя еректирал пенис на тясно и влажно място.

Много жени в днешно време изкарват прехраната си с тази своя телесна част. Такива дами са наричани проститутки или просто курви, в зависимост от това как точно генерират бюджета си. Първите просто са безскрупулни и правят всичко за пари, с когото и да е.

Когато срещнеш някоя яка мацка на улицата, често си казваш „Ебахти яката путка!”. Всъщност тази нейна част може да не изглежда чак толкова добре, да прилича на попски ръкав например, но ти на пръв поглед си впечатлен от външния ѝ вид. Особено пък, ако успееш да я вкараш в леглото си, след това има голям шанс да промениш първоначалното си впечатление.

Путка” може да се тълкува и като нарицателно за несериозен мъж, такъв който не си държи на думата или не спазва някакви уговорки. Когато срещнеш подобен тип, просто може да му кажеш „Ти си ебахти путката, бе човек!”. Е, трябва да внимаваш малко, защото ако се окаже някой цепеняга, нещата могат да се обърнат.

Ето и някои често използвани псувни с тази дума:

  • „На майка ти в путката!”;
  • „Ще ти еба путката майна!”;
  • „Да ти еба путката лелина!”;
  • „Пичка ти лелина!”;
  • „Пичка ти майчина”.

Разбира се внимавайте срещу кого ги използвате тези заклинания, защото може сериозно да пострадате.

Тази женска полова част често е назовавана и с други думи, като коте, пичка, катерица, пиче, най-вероятно и други не толкова разпространени.

Често жените се заиграват с тази своя полова част. Обикновено разтъркват клитора си, който се намира в горната част на тяхната путка. Използват и стимулиращи средства като дилда, вибратори, изкуствени пениси, а когато не разполагат с такива, залагат на своите пръсти.

Като цяло света се върти около путката или самата тя около него. Въпрос на гледна точка. Тук в Putka.net ще срещнете куп нецензурна поезия свързана с тази женска част.